Saturday 15 May 2010

Egg with Oyster sause

Ingredients:

2 eggs

salt & Aginamoto

oyster sause

Method:

Break the two eggs into the pan.
Put a teaspoon of salt,Aginamoto & oyster sause.
Fry it about 5 - 10 minutes.

Happy trying

11 comments:

  1. Bukan telur dadar ke ni? hehe...

    ReplyDelete
  2. Salam... bagus juga ya, telur dadar diberikan perasa sos tiram ;)

    ReplyDelete
  3. Afif, tak jadik lah afif nak keja dengan uncle ehh? Aisehhh.. takperlah, nanti kalau bukak restoran, pastikan uncle dapat kad makan percuma seumur idup tau !

    ReplyDelete
  4. bravo...nyum..nyum..

    ReplyDelete
  5. Ni mesti buat sendiri kan? Anak sape le niii???

    Auntie Liza nasihatkan, kalu boleh x mo bubuh ajinomoto utk resepi di atas sbb apa? Sebab kat dlm sos tiram du garenti dah ada ajinomoto. Sbb apa x mo ajinomoto berlebihan? Sbb makanan yg semulajadi (alami) lebih baik utk kesihatan. Kalu masakan lain spt asam pedas ke, msk lemak cili api ke atau apa2 yg bersesuaian, cuma tambah sedikit gula - kalu cukup dgn garam & asamnya InsyaAllah kalah si pak Aji tu... Cuba ye Nak...

    Pengumuman...pengumuman... kilang Ajinomoto & peminat Pak Aji jgn marah saya ye... saya nasihat aje, ampunnnn...

    ReplyDelete
  6. betul tu auntie liza. Sebabnya, bukti dah ada.. kurang dah rambut ayahnya.. tu semua sebab ajinomoto lah tu....

    ReplyDelete
  7. Uncle Bapak Gegula niii.. rambut Uncle pun kan dah mula luruh??? thehehehehe... eh, dlm gegula pun ada Pak Aji tau... Haaa... nanti Habish botak shemua... Shaya x tau haaa...

    ReplyDelete
  8. baguslah nati dah ready segalanya..
    boleh ler makan masakan chef kita nii...

    pak aji tu yg pakai kopiah tu ke..? ehhee..

    ReplyDelete
  9. baca betul2
    chef kite tak pakai aji ....tp AGINAMOTO...tengok...tengok..tak de bunyi Aji pung..

    ReplyDelete
  10. manyaknye garam goreng telur....hehe

    ReplyDelete